کد خبر: 792931
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۹
رئيس قوه قضائيه با تأکید بر لزوم حفظ وحدت:
آيت‌الله آملي‌لاريجاني، رئيس قوه قضائيه گفتار، روش و منش مقام معظم رهبري در مواجهه مقتدرانه، عزتمندانه و حکيمانه با نظام سلطه را الگويي عملي براي همه مسئولان اعلام کرد...
آيت‌الله آملي‌لاريجاني، رئيس قوه قضائيه  گفتار، روش و منش مقام معظم رهبري در مواجهه مقتدرانه، عزتمندانه و حکيمانه با نظام سلطه را الگويي عملي براي همه مسئولان اعلام کرد و گفت: استقلال، امنيت و پيشرفت کشور حول محور ولايت فقيه است و مسئولان نبايد به گونه‌اي سخن بگويند که بوي مخالفت و دوقطبي بودن از آن استشمام شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومي قوه قضائيه، آيت‌الله صادق آملي‌لاريجاني در جلسه مسئولان عالي قضايي با گراميداشت ياد و خاطره شهيد مظلوم دکتر بهشتي، شهيد قدوسي و شهداي هفتم تير به فرارسيدن هفته قوه قضائيه  اشاره کرد و با تأکيد بر اينکه دستگاه قضايي تمام تلاش خود را براي دستيابي به اهداف و انجام درست وظايف قانوني و شرعي خود انجام مي‌دهد، گفت: اميدواريم اهداف بلند و تعاليم اين بزرگان همواره مدنظر ما باشد و بتوانيم خدمات و حسنات شهيد بهشتي و ساير شهداي قوه قضائيه را به نحو شايسته ادامه دهيم. آيت‌الله آملي‌لاريجاني با تبيين شخصيت شهيد بهشتي و خدمات اين شهيد بزرگوار قبل و بعد از پيروزي انقلاب اسلامي افزود: اين سيد جليل‌القدر، اهل فکر و اهل فضيلت به دليل همين خدمات و حسنات مغضوب دشمنان قرار گرفت و هيچ‌گاه تهمت‌هايي را که از ناحيه دشمنان به ايشان زدند فراموش نمي‌کنيم، در حالي‌که خلوص و ايثار و دلسوزي او بر کسي پوشيده نبود.
   
گزارش عملکرد دستگاه قضا به مردم در هفته قوه قضائيه
رئيس دستگاه قضا با اشاره به اينکه در هفته قوه قضائيه  دستاوردها، عملکرد و رويکردها و اهداف دستگاه قضايي از سوي مسئولان اين قوه به اطلاع مردم خواهد رسيد، مجموع خدمات قوه قضائيه را قابل توجه دانست و تصريح کرد: مجموع خدمات و تلاش‌هاي قوه قضائيه و سازمان‌هاي تابعه آن در شرايطي ارائه مي‌شود که اين قوه با محدوديت‌هاي شديد بودجه‌اي و نيروي انساني مواجه است، با اين حال مسئولان عالي قوه قضائيه، مديران جهادي و نيروهاي زبده و خبره آن همواره در راه تحقق اهداف قوه قضائيه تلاش مي‌کنند.

آيت‌الله آملي‌لاريجاني با تأکيد بر اينکه «کمبودها و چالش‌هاي قوه قضائيه نمي‌گذارد خدمات اين دستگاه آنطور که بايد و شايد نمود پيدا کند» به سختي کار رسيدگي به 15 ميليون پرونده ثبت شده در سال اشاره کرد و گفت: اطاله دادرسي و عدم اتقان برخي آرا و بسياري از مشکلات ديگر قوه قضائيه عمدتاً به کمبود نيروي انساني و بودجه مربوط است و اميدواريم همه اجزاي نظام جمهوري اسلامي ايران به رفع اين کمبودها و حل و فصل چالش‌هاي دستگاه قضايي به عنوان يکي از ارکان اساسي اين نظام کمک کنند. رئيس دستگاه قضا توجه به آرمان‌هاي عدالت محور انقلاب اسلامي، احقاق حقوق عامه و به ويژه حمايت از محرومان را در چارچوب نگاه توحيدي به انجام وظايف و خدمات، از محورها و رويکردهاي هميشگي قوه قضائيه اعلام کرد.

رئيس قوه قضائيه تأکيد کرد: توصيه هميشگي اينجانب به مديران، قضات و کارکنان دستگاه قضايي اين است که در کنار همه محدوديت‌ها و کمبودها، با اخلاص و روحيه جهادي و در راه خدمت‌رساني به مردم تلاش کنند.
   
منش رهبر انقلاب، الگوي عملي مسئولان
آيت‌الله آملي‌لاريجاني در ادامه به سخنان چند روز اخير مقام معظم رهبري در جمع مسئولان و کارگزاران نظام اشاره کرد و مجموعه اين سخنان در کنار منش و روش مقام معظم رهبري را الگويي عملي براي مسئولان نظام در مواجهه مقتدرانه، عزتمندانه، مستقل و حکيمانه با نظام سلطه توصيف کرد و افزود: کوتاه نيامدن در مقابل دشمن و احساس ضعف و عجز نشان ندادن، برگرفته از روحيه‌اي انقلابي، معنوي و در عين حال حکيمانه و منطقي است که ريشه در آموزه‌هاي ديني و آيات قرآني دارد. رئيس قوه قضائيه با اشاره به اينکه برخوردهاي عزتمندانه و مقتدرانه مقام معظم رهبري بايد مدنظر همه مسئولان قرار گيرد، اظهار کرد: تجربه نشان داده است که هرگاه از خود ضعف نشان داده‌ايم، دشمنان فشار را بيشتر کردند و هرگاه با اقتدار در مقابل آنها ايستاده‌ايم، عقب نشسته‌اند.

آيت‌الله آملي‌لاريجاني بر لزوم حفظ وحدت و انسجام و حرکت همه مسئولان در زير پرچم ولايت فقيه تأکيد کرد و افزود: همه ما بايد توجه کنيم مطابق اصل 57 قانون اساسي تمام قواي نظام جمهوري اسلامي ايران زير نظر امامت امت و ولايت مطلقه امر است پس در واقعيت و در عمل نيز بايد اين طور باشد و هيچ يک نبايد به گونه‌اي صحبت کنيم که بوي اختلاف‌نظر، مخالفت و دوقطبي بودن از آن استشمام شود و بهانه‌اي به دست دشمنان نظام بدهد.

رئيس دستگاه قضا افزود: حتي کساني که ولايت فقيه را قبول ندارند بايد اين واقعيت را بدانند و درک کنند که امنيت و پيشرفت کشور بر محور ولايت فقيه است و نگاهي کوتاه به وضعيت برخي کشورهاي همسايه و سرنوشت انقلاب‌هاي منطقه نشان مي‌دهد که «همه ما بايد قدر اين نعمت را بدانيم.»
   
داعش و حاميان تروريسم در عراق جايي ندارند
آيت‌الله آملي‌لاريجاني در بخش پاياني سخنان خود با تبريک آزادي فلوجه از دست تروريست‌هاي داعش به دولت و ملت عراق تأکيد کرد: حاميان تروريسم و داعش بايد بدانند که جايي در عراق ندارند و در آينده نيز ساير مناطق اشغال شده به دست مردم عراق آزاد خواهد شد. رئيس قوه قضائيه «وحدت و انسجام دولت و ملت عراق»، در کنار توجه به هشدارها و دلسوزي‌هاي مرجعيت در اين کشور را موجب پيروزي‌هاي اخير در مقابل تروريست‌ها دانست و افزود: عراق کشوري مهم با سرمايه‌هاي عظيم تمدني، انساني و مادي است که مطمح نظر کشورهاي سلطه بوده است و از اين‌رو بايد مردم و دولت عراق همواره وحدت و انسجام خود را حفظ کنند. آيت‌الله آملي‌لاريجاني تصريح کرد: با کمک کشورهايي که حامي مقاومت مردم منطقه در مقابل تروريست‌ها و دشمنان هستند ان‌شاءالله آينده سوريه نيز با پيروزي همراه خواهد شد و دشمنان پاسخ دندان‌شکن الهي را دريافت خواهند کرد. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار