کد خبر: 788205
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۶
گماردن «پليس نامحسوس» براي اعضاي فراکسيون اميد در لحظه رأي‌گيري هيئت رئيسه، تدبيري است که محمود صادقي، منتخب اصلاح‌طلب مجلس در گفت‌و‌گو با روزنامه آفتاب يزد از آن سخن گفته است!
علي علوي
پليس نامحسوس اصلاح طلبان بالاي سر اعضاي فراكسيون اميد!قسم مي‌خورم که سال‌ها بود چيزي به اين کم‌مايگي نشنيده بودم. حتي اگر سال‌هاي بسيار ديگر نيز حوصله کنيم بعيد است که بتوان از اين بي‌مايه‌تر سخني شنيد. يک بار ديگر پرسش آفتاب يزد و پاسخ عضو فراکسيون اميد را مرور مي‌کنيم تا ببينيم آيا اين يک رؤياست يا واقعيتي است که از زبان نماينده اصلاح‌طلب چاپ شده است.

آفتاب يزد: جناب صادقي شنيده شده که در روز رأي‌گيري براي انتخاب رئيس مجلس قرار است تدابير خاصي اتخاذ شود تا مشخص گردد کدا‌م‌يک از اعضاي فراکسيون به عارف رأي نمي‌دهند. چنين موضوعي صحت دارد؟

محمود صادقي: من شنيده‌ام که افرادي به صورت نامحسوس(!) قرار است در کنار اعضاي فراکسيون اميد قرار بگيرند و ببينند اين افراد به چه کسي رأي مي‌دهند.

البته واضح است که نه روزنامه اصلاح‌طلب چنين چيزي را شنيده است و نه محمود صادقي و اين فقط يک «تدبير» دوسويه بوده است تا با طرح چنين مطلبي اعضاي فراکسيون اميد را از لولوي نامحسوسي که کنار آنها قرار مي‌گيرد، بترسانند.

1ـ حتماً از خود مي‌پرسيد در لحظه رأي‌گيري که نمايندگان براساس قرعه‌کشي اوليه روي صندلي‌هاي خود قرار دارند و رأي‌گيري به صورت مخفي انجام مي‌شود و صحن مجلس هم براي ورود افراد متفرقه جايي ندارد، اين افراد نامحسوس چه کساني هستند و از کجا مي‌آيند و چطور در کنار نمايندگان قرار مي‌گيرند و چطور رأي مخفي آنها را مشاهده مي‌کنند؟!

2ـ باز مي‌پرسيد مگر براي اصلاح‌طلبان آزادانديش و آزاديگرا و آزاديخواه ممکن است که دست به اين قايم‌باشک‌بازي‌ها بزنند و هم فراکسيوني‌هاي خود را تحت کنترل نامحسوس افراد خاص قرار دهند؟! پس استقلال رأي و تصميم چه مي‌شود؟

3ـ يا در اين انديشه‌ايد که پليس نامحسوس براي خلافکاران بد است و هياهو دارد، اما جاسوس نامحسوس براي نمايندگان ملت خوب است و توجيه دارد؟!
واقعاً صبر بسيار ببايد پدر پير فلک را تا دگر مادر گيتي چنين نماينده‌اي بزايد که چنين چيزي را بر زبان بياورد.

 نگارنده يک ايراد اساسي به تأييد صلاحيت‌ها دارد. چرا نبايد ميزان عقل‌انديشي و خردورزي نامزدها در تأييد صلاحيت‌ آنان لحاظ شود. چه قوانيني و چه نظارتي را مي‌توان با اين سطح از خردورزي از نماينده‌اي انتظار داشت؟! مجلسي با اين سطح از تدبير چطور مي‌تواند در رأس امور باشد؟!

همين نماينده که پيش از انتخابات تندروي‌هايي در ميان اصلاح‌طلبان داشت در جاي ديگري از مصاحبه خود با آفتاب يزد مي‌گويد: «اينکه مي‌گويند رياست لاريجاني قطعي است کاملاً شانتاژ رسانه‌اي است. برعکس، آن چيزي که ما در نخستين جلسه مجلس دهم ديديم، تأکيد نمايندگان منتخب مردم بر رياست عارف بود، به طوري که ما پيش‌بيني مي‌کنيم دکتر عارف با 35 رأي بيشتر از آقاي لاريجاني بر کرسي رياست بنشيند و من جلوس دکتر عارف را بر صندلي رياست قطعي مي‌دانم.»

البته آرزو عيب نيست اما کم‌مايگي عيب است، به ويژه براي نمايندگان مجلس. شايد بهتر است در روزي که نمايندگان مي‌خواهند به اعتبارنامه محمود صادقي رأي بدهند، بهترين پرسش از او اين باشد که «تو خودت در روز رأي‌گيري هيئت رئيسه مجلس مشغول چه کاري بودي؟ رأي دادن به عارف؟ رأي دادن به رقيب؟ يا کنترل نامحسوس يکي از اعضاي فراکسيون اميد؟!»
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
آرش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۰
1
2
به نظرشما آقای صادقی بااین پیش بینی وشانتاژبازی شم سیاسی دارد من فکرکنم یک روستایی بیشتراز ایشان سیاست رامیفهمد نظرقطعی ایشان درموردریاست عارف من راخجالت زده کردمن وقتی میفهمم به ایشان رای دادم شرمنده میشوم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۰
1
1
محمود صادقی ابتدا توسط هیأت نظارت رد صلاحیت شده بود. زمان انتصابش در بازرسی وزارت علوم هم وزارت اطلاعات به دلیل مشکلات ایدئولوژیک وی را رد کرده بود. شورای نگهبان به خاطر اینکه یکی از اعضایش همکلاسی و رفیق قدیمی صادقی است، غفلت کرد و او را تأیید کرد و حالا باید 4 سال نماینده تندرویی را تحمل کنیم که با فرمایشات رهبری از جمله ظلم به دانشجویان بورسیه و احترام به حکم شورای نگهبان مخالف است و عضو اصلی حلقه فرجی دانا و توفیقی و معین در مجلس است
ناشناس
|
-
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۰
1
2
پبروز کسی است که بتواند از دل گرد و خاک سر بلند بیرون بیاد نه انکه با حداکثر توان ،قدرت و پول با وجود اقلیت گرد و خاک ایجاد می کنند تا کسی نتواند درست از نادرست را تشخیص دهد
مهدی رنجوری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۱
0
1
درود بر اصلاح طلبی
7 اسفندي
|
United States
|
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۱
0
1
#جایزه"اعتماد به نفس"هفته اهدا میشود به آقای کریمی قدوسی با ده پانزده نفر هم‌فکر

#لاریجانی خلاف مواضع ما عمل کند،مثل گذشته با او برخورد می‌کنیم
ناشناس
|
United States
|
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۸
0
1
رئیس مجلس : علی لاریجانی که کیهان اورا امضا کننده عهد نامه ترکمنچای نامید و اصولگرایان اورا از لیست قم خود حذف کردند ودر نهایت در لیست امید قرار گرفت
2 - نایب رئیس اوّل ودوم پزشکیان ومطهری از لیست امید
3 - دو دبیر ویک ناظر هیئت رئیسه از لیست امید
3- در بد بینانه ترین حالت حضور 103 نفر ( کسانیکه به عارف رأی دادند )نماینده در مجلس دهم واین در حالیست که تعداد اصلاح طلبان در مجلس نهم به اندازه تعداد یک انگشت دست نمی رسید . تابکی در خواب نازی جان من بیدار شو
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار