کد خبر: 785350
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۷
دبیرکل خانه پرستار در نامه‌ای خطاب به طیب‌نیا وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه در وزارت بهداشت چند هزار نفر به طور مستمر و ماهیانه مبالغ چند ده و گاهی چند صد میلیون تومانی دریافت می‌کنند از وی خواست تا به سیستم غیرقابل دسترسی پرداخت‌های این وزارتخانه ورود کند.
خبرگزاری فارس: محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار در نامه‌ای به  طیب‌نیا وزیر اقتصاد و دارایی با اشاره به دریافت‌های میلیونی و بی حساب و کتاب در وزارت بهداشت نوشت:«نظام سلامت کشور حتی در بخش دولتی شاهد پرداخت‌های چند صد میلیون تومانی نیز هست و این در حالی است که دریافت کنندگان این ارقام کمترین تاثیر را در فرآیند درمانی مردم دارند.»

در بخش دیگری از این نامه آمده است:« به‌نظر می‌رسد لابی قدرت و ثروت باعث شده تا علیرغم پیگیری ها و اعتراضات گسترده در وزارت بهداشت تا کنون هیچ قدرتی نتواند این طبقه را ملزم به پاسخگویی نماید.»

شریفی مقدم در پایان این نامه از وزیر اقتصاد درخواست کرده است:« با همکاری نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، نهادها، دستگاه های نظارتی و امنیتی و سایر دولت مردان به سیستم غیر قابل دسترسی پرداخت ها در وزارت بهداشت ورود کرده و با برخوردی مدبرانه روند رو به رشد این اختلاف ظالمانه طبقاتی را متوقف کند.»

متن کامل نامه دبیرکل خانه پرستار به این شرح است:

 
جناب آقای دکتر علی طیب نیا

وزیر محترم اقتصاد و دارایی


سلام علیکم

ضمن ادای احترام و سپاس از حسن توجه حضرتعالی؛ همانگونه که مستحضرید طی هفته های اخیر و با انتشار فیش های چند ده میلیون تومانی برخی از مدیران بیمه مرکزی در ماهی خاص از سال توسط رسانه ها، حساسیت سیستم های قضایی، نظارتی و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی برانگیخته شد.

در پی این جریان با تشکیل کمیته ای ویژه در این خصوص و مداخله مدبرانه جنابعالی به عنوان بالاترین مقام اجرایی اقتصادی و به دنبال آن استعفای مدیر کل بیمه مرکزی و به شکلی عذر خواهی از مردم، نهایتا منجر به برگشت دریافتی ها شد که جا دارد از جنابعالی و سایر مسئولین که در این زمینه برخورد قاطع و شایسته ای نمودند تشکر شود و اما؛

وزیر محترم اقتصاد؛

آیا حضرتعالی اطلاع دارید که پرداخت چند ده میلیون تومانی در ماه برای قاطبه پزشکان متخصص شاغل در بیمارستان های دانشگاهی و دولتی در سراسر کشور امری عادی شده است؟

نظام سلامت کشور حتی در بخش دولتی شاهد پرداخت‌های چند صد میلیون تومانی نیز هست و این در حالی است که دریافت کنندگان این ارقام کمترین تاثیر را در فرآیند درمانی مردم دارند و بخش اعظم خدمات بهداشتی - درمانی توسط پزشکان عمومی، پرستاران ، پیراپزشکان و دست یاران ارائه می شود.

جای تاسف دارد که اذعان کنیم متاسفانه این گروه‌ها کمترین میزان دریافتی ها را در نظام سلامت دارند و طبق هیچ منطقی نمی‌توان در یافتی این گروه‌ها را با پزشکان متخصص قیاس نمود.

آیا مستحضرید که لازمه این گونه پرداخت های چند ده میلیون تومانی، تامین اعتبارهای چند هزار میلیارد تومانی، آن هم از منابع محدود دولت و به عبارتی دیگر از جیب مردم می باشد و این در حالی است که پرستاران، معلمان و کارگران با حداقل حقوق و به سختی گذران معیشت دارند.

جناب آقای دکتر طیب نیا؛

اجازه دهید از زاویه ای دیگر به قضیه نگاه کنیم. چند نفر در دستگاهی نه چندان دولتی طی یک ماه دریافتی چند ده میلیون تومانی داشته اند که سریعا شناسایی شده و برخورد قاطعانه ای با آنها صورت گرفته است ( که مسلما جای تقدیر و تشکر دارد).

ولی چند هزار نفر به طور مستمر و ماهیانه مبالغ چند ده و گاها چند صد میلیون تومانی دریافت می کنند و حتی زمانی که این سیل در آمدی به جیب این بزرگواران مدتی به تعویق می افتد، در ملاء عام و در مجامع رسمی و عمومی خود را مستحق دریافت زیر میزی از بیماران اعلام می کنند.

اتفاق عجیب این است که چنین حرکت خلاف قانونی بارها و بارها از رسانه‌های تراز اول عمومی مطرح می شود و هیچ برخوردی هم با آن صورت نمی‌گیرد؟

سوالی که در این میان مطرح می شود این است که اگر پرداخت های چند ده میلیون تومانی در دستگاه های دولتی تخلف به شمار می آید و بایستی با آن برخورد شود، پس چرا در رویکردی دوگانه با این همه تخلف در وزارت بهداشت برخورد نمی‌شود؟

جناب آقای دکتر طیب نیا؛

متاسفانه فاصله و گسل عمیق میان پرداختی ها در میان گروه های مختلف نظام سلامت باعث ایجاد اختلاف طبقاتی و تشکیل طبقه ای جدید شده است. طبقه ای که برای به دست آوردن ثروت نیاز به در دست گرفتن قدرت داشت و در این امر نیز کاملا موفق بوده است.

به نظر می رسد لابی قدرت و ثروت در لایه های حاکمیت نیز نفوذ کرده و علیرغم پیگیری ها و اعتراضات گسترده در وزارت بهداشت تا کنون هیچ قدرتی نتوانسته این طبقه را ملزم به پاسخگویی نماید.

به طور مجمل باید گفت جامعه بزرگ پرستاری متشکل از دویست هزار نفر عضو، سالهاست که از این ظلم و تبعیض های بی امان و اختلاف ناحق در پرداخت ها رنج برده و می برد. بی انگیزگی نیروهای پرستاری، مهاجرت روز افزون پرستاران و گرایش به مشاغل غیر مرتبط از نتایج نا گوار این امر است و در این در حالی است که نظام سلامت کشورمان همواره با کمبود اساسی نیروی پرستار دست و پنجه نرم می کند.

در پایان از جنابعالی به عنوان سکان دار اصلی اقتصاد کشور تقاضا داریم با همکاری نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، نهادها،دستگاه های نظارتی و امنیتی و سایر دولت مردان به سیستم غیر قابل دسترسی پرداخت ها در وزارت بهداشت ورود نموده و با برخوردی مدبرانه روند رو به رشد این اختلاف ظالمانه طبقاتی را متوقف نمایید.

ضمن تشکر از حسن عنایت حضرتعالی از درگاه ایزد منان توفیقات روز افزون شما و سایر خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی را مسئلت داریم.

محمد شریفی مقدم

دبیر کل
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۹
0
1
1-طبق آمار وزارت بهداشت 300 پزشک در کشور وجود دارد که درآمد ماهانه بیشتر از 1 میلیارد در ماه دارند.
2-حداقل حقوق پزشکان حتی عمومی در مراکز درمانی دولتی در حدود 45 میلیون در ماه میباشد.
3-هر دانشگاهی در هر کوچه و پس کوچه همه رشته ها را صادر میکند از قبیل علمی کاربردی،غیرانتفاعی،پیام نور ،آزاد و دولتی در صورتیکه دانشگاه آزاد و دولتی آنهم با ظرفیت محدود اقدام به جذب دانشجوی پزشک میکنند.
4-در زمانهای نه چندان دور (20 سال پیش) اولین انتخاب دانش آموزان رشته ریاضی فیزیک بود و بعد از آن رشته تجربی و بعد علو انسانی،در صورتیکه در حال حاضر با توجه به وقوف مردم به درآمد بالای پزشکان شاهد هجوم مردم به رشته علوم تجربی هستیم به طوریکه با وجود پارتی موفق به رفتن به رشته علوم تجربی خواهید شد و دانش آموزان با وجود گرفتن نمره های پایین در دروس ریاضی ملزم به تحصیل در رشته ریاضی خواهند شد.لازم به ذکر است که متقاضیان علوم انسانی به واسطه حرفه وکالت افزایش یافته است و در این میان دانش آموزان تنبل به رشته های فنی می آیند و فاجعه در انتظار علوم فنی خواهد بود.
5-جدای از مساله حقوق و درآمد برخورد دور از شان و اخلاق این قشر بسیار زننده میباشد.
6-مساله رشوه و زیر میزی
7-کنکور بسیارمشکل رشته های پزشکی و بازار مکاره کلاس های کنکور
8-پزشکان خود را برتر دیده و همین خود برتر بینی باعث بروز رفتارهای خارق العاده با دیگر رشته ها و مشاغل میشود.
9-در بقیه رشته ها حقوق ادارات دولتی به مثابه آب باریکه ای تشبیه میشه ولی در رشته های پزشکی اینطور نیست.
10-هجوم دانش آموزان به رشته پزشکی موجب تضعیف مابقی علوم شده است.
11-با توجه به اینکه کنکور پزشکی رو فوق العاده سخت کردن و فقط کسانی قبول میشن که کلاسهای کنکور و تست زنی رو چند سال گذرونده باشن،بنابراین همه قبولیا از مراکز و شهرهای بزرگ هستن و رفتن به شهرهای کوچیک و روستاها براشون حکم تبعید رو داره.
این مساله دوتا ایراد داره
الف-شهرهای کوچیک فاقد پزشک میشه
ب-پزشکا به همون دلیل بالا برای رفتن به شهرهای کوچیک پرادعا میشن و طالب دستمزد بالا میشن.
12-یا ظرفیت پذیرش رو بالا ببرن،
ورود به دانشگاه راحتتر و فارغ التحصیل شدن مشکل بشه!
خیلی از پزشکای ما از کشورهای خارجی مدرک گرفتن،آیا دارای هوش پایین بودن؟
یا سیستم جذب دانشجوی پزشکی ایراد داره؟
13-هرچند که میزان درامد سایر کشورها به کشور ما ربط ندارد ولی طبق آمار درامد پزشکان ایرانی 5 برابر پزشکان آلمانی است و درامد مهندسان المانی 5 برابر مهندسان ایرانی.
14-چرا همه مردم میبایست یه شغل داشته باشن،(مثلا یه کارمند نباید وکیل باشه یا یه کارمند نباید عضو هیات مدیره هیچ شرکتی باشه و....)ولی پزشکا هم از چند بیمارستان هم از مطب درآمد دارن؟یا باید مطب داشته باشن یا توی بیمارستان کار کنن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۰
خب آن جقوق هاي نجومي را به آنان مي دهند كه مي توانند قيمت يك كار پزشكي مثلا" سونوگرافي را در اين دولت چندين برابر كنند !
پولي كه از جيب ملت به كيسه يك عده سارقي كه نام پزشك را بر خود گزارده اند مي رود !!!
زارعی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۹
0
2
سال 94 از خانم دکتری پرسیدم چقد دریافتی داشتید این ماه؟گفت چیز دندان گیری نبود فقط 70میلیون.!!!جوری به این پول ها عادت کردند که این مبالغ رو دندانگیر نمی دانند.البته رئیس نظام پزشکی راست میگه چون این پول ها را در قالب حقوق بهشون نمیدن بلکه در قالب پرکیس(کارانه) در ماه به این افراد داده می شود.
زارعی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۹
0
0
سال 94 از خانم دکتری پرسیدم چقد دریافتی داشتید این ماه؟گفت چیز دندان گیری نبود فقط 70میلیون.!!!جوری به این پول ها عادت کردند که این مبالغ رو دندانگیر نمی دانند.البته رئیس نظام پزشکی راست میگه چون این پول ها را در قالب حقوق بهشون نمیدن بلکه در قالب پرکیس(کارانه) در ماه به این افراد داده می شود.
مهرناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۰
0
1
اینهم شرایط وزیری "که تصور می کردیم
"به شرایط وزارتخانه خود حساس "ودر
جهت مناسب یک وزیرحرکت می کند.
ایا؟ نباید از این ناهنجاری ها "نگران شد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۶
0
1
چی بگم: این هم از وزیر محبوب دولت تزویر و یاءس . هر دم از این باغ بری می رسد تازه زه تازه تری می رسد
فرهاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۶
0
1
یکی ازکارکرد های نامناسب وزارت بهداشت ودرمان دیدگاه صرف وجزمی پزشگ سالاری است وقشروطبقه خاص که ازتمام مزایای لازمه برخوردار است وازتمام موقعیت های بالای مدیریتی ارشدی ومیانی وپایینی برخوردار است وازحقو ق های نجومی برخوردار بوده ومتاسفانه مجلس هم به علت اینکه کمسیون پزشگی ازاین قشر است ازقصورات انها چشم پوشی وازانان دفاع می نمایند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار