کد خبر: 782204
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۸
شهردار تهران گفت: نمی‌توانیم در شهری باشیم که تعداد فروشگاه های لوازم آرایشی آن 8 هزار مغازه و تعداد کتابفروشی های آنها تنها 1200 عدد باشد. در شهری که گردش مالی سالیانه فروش لوازم آرایشی 15هزارمیلیارد تومان و گردش مالی فروش کتاب کمتر از هزار میلیارد تومان است.
شهردار تهران به بیان نقش فرهنگ به ویژه کتاب، کتابک و کتابخوانی به عنوان مهترین ابزار تمدن سازی پرداخت و گفت: مهمترین خصیصه و وجه تمایز تمدن و اندیشه اسلامی با دیگر تمدن های دنیا در همین نقطه است که آنها بیشتر با استثمار و استعمار تمدن خود را توسعه می دهند اما انقلاب و تمدن اسلامی توسعه خود را بر اندیشه ، فرهنگ ، کتاب و کتابک مبتنی کرده است. به نحوی که در طول تاریخ اگر به خوبی نگاه کنیم این تاثیرگذاری را شاهد هستیم .

قالیباف در ادامه یکی از مهمترین راهبردهای نظام اسلامی را توجه به کتاب و کتابخوانی دانست و گفت: البته بعد از انقلاب اسلامی آنطور که باید و شاید نتوانسته ایم به اهمیت این امر مهم بپردازیم.

وی ادامه داد: در شهرداری تهران شاید از جهت قانون و مقررات مسوولیت مستقیمی درخصوص فرهنگ نداشته باشیم اما تک تک ما مسئولان در هر کجا که هستیم باید به اهمیت مقوله فرهنگ، کتاب و کتابخوانی توجه داشته باشیم .

وی بیان کرد: نمی توانیم در شهری باشیم که تعداد فروشگاه های لوازم آرایشی آن 8 هزار مغازه و تعداد کتابفروشی های آنها تنها 1200 عدد باشد. در شهری که گردش مالی سالیانه فروش لوازم آرایشی 15هزارمیلیارد تومان و گردش مالی فروش کتاب کمتر از هزار میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: شاید در تولید کتاب آمار خوبی داشته باشیم به نحوی که در سال93 رشد خوبی را در این حوزه شاهد بوده ایم اما تیراژ کتاب ها به 500 عدد رسیده است.

به گفته شهردار تهران، هم اکنون در دنیا با توجه به رشد فناوری اطلاعات و حوزه دیجیتالی، انتشار کتاب کاغذی هم با رشد و توسعه همراه است، این امر حاکی از آن است که مطالعه در دنیا سیر صعودی و پرشتابی را طی می کند.

وی در ادامه گفت: هم اکنون بیش از 300 کتابخانه در پارک ها ومحلات شهر تهران دایر است.

به گفته قالیباف، همچنین هر ساله نمایشگاه یادیار مهربان با همراهی انتشارات ویژه دانش آموزان و کتابخانه ها در شهر تهران برگزار می شود.

وی در بخش دیگر سخنانش به آماده سازی باغ کتاب تهران در مجموعه اراضی عباس آباد اشاره  کرد.

شهردار تهران اضافه کرد: شورای شهر تهران به منظور ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی بیش از هزار میلیارد تومان اعتبار به صورت مستقیم برای حوزه کتاب تخصیص داده است.
منبع: فارس
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
مهرناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵
0
0
جناب شهردار"شما واکثر مردم دردهای
جامعه را می شناسند"اما درمان بدست مردم نیست"درمان بدست شما مسئولین ست.چرا؟ اجازه وارد شدن
اینقدر لوازم ارایش را می دهید؟ از یکطرف جلوی انرا می گیرید"قیمت لوازم
ارایشی موجودگران می شود. با مافیای
واردکنند لوازم ارایشی "که قصد تخریب ونفوذ دارند" عاقلانه برخورد کنید.
بوسجین
|
Russian Federation
|
۲۱:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۶
0
0
جناب شهردار حالا شما هم برای حل ان هی کتابخانه بساز که خالی بماند برادر من مشکل این کشور مشکل مدیریت و ادراره کشور و عدالت است وقتی تحصیل کردگان بیکار و و تازه دلال بی سوادش از ان تحصیل کرده هم در امد بیشتر و و هم رفاه بیشتر داشته باشد خوب نتیجه ان این می شود حالا شما با افتخار هزاران کتابخانه بساز ایا می دانید که ارزش گذاری در جامعه بیشتر منشا. . عامل اقتصادی دارد در حال حاضر به خاطر ان سواد و مطالعه ارزش و جایگاه خود را از دست داده شما این را در نحوه درس دادن و تحصیل دانشگاهها و پایان نامه ها و همچنین در اموزش و پرورش هم می توانی مشاهده کنید من مدرسه ای سراغ دارم که در طول سال تحصیلی فقط یک نفر از کتابخانه ان کتاب گرفته و چون مطالعه نکرده فراموش کرده ان را هم برگرداند نه اینکه علاقه به ان کتاب داشته است و برادر من به جای حاشیه ها و سرمایه گذاری های بی هدف و بی نتیجه به علت اصلی درد ها توجه کنید وگرنه حتی با بخشنامه و اجبار نمی توان مردم را به مطالعه وا داشت ان موقع نتیجه ان گسترش بی سوادی و چند شخصیتی شدن افراد در اثران و گسترش لوازم ارایشی که در اثر فقر فکری برای خود نمایی بوجود می اید
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار