کد خبر: 780911
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۳
یکی از مهمترین مشکلات انبه کاران عدم بازاریابی مناسب برای صادرات محصول انبه می باشد.

 مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت انبه در استان 2هزارو 808هکتار با تولید سالیانه 22هزارو 489تن می باشد.مسعود گرگیج افزود: عمده کشت در شهرستانهای میناب ورودان است بطوری که شهرستان میناب در استان رتبه اول تولید انبه را دارد.

وی تصریح کرد : لانگرا ، سندری ، خیار ، مشک ، آلفوسو و هلیلی از مهمترین ارقام انبه در هرمزگان می باشد.گرگیج اظهار داشت : به دلیل عدم صنایع بسته بندی مناسب فرآوری و بازاریابی در بازارهای جهانی ،صادرات این محصول بخوبی انجام نمی شود .وی تاکید کرد : در صورت ایجاد بستر مناسب برای صادرات انبه، ارزش افزوده واشتغال زایی مناسبی در بخش باغبانی فراهم می شود.این مقام مسئول یاد آور شد : تولید ترشی ، تهیه مربا ، کنسرو ، پودر انبه ،ژله و تازه خوری از مزایای محصول انبه می باشد .گرگیج در انتها گفت : باید با برنامه ریزی مناسب در راستای بازاریابی و صادرات این محصول در سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام وعمل بطور جدی شرایط صادرات این محصول فراهم شود و سازمان جهاد کشاورزی استان آماده همکاری برای سرمایه گذاری در حوزه های مختلف می باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار