رئيس سازمان ملي استاندارد از توافق اين سازمان با وزارت بهداشت و سازمان دامپزشكي براي استفاده از مرغ قطعهبندي شده در فرآوردههاي گوشتي خبر داد.
نيره پيروزبخت در گفتوگو با ايسنا، درباره تفاهمنامه سهجانبه وزارت بهداشت، سازمان استاندارد و سازمان دامپزشكي در راستاي استفاده از خمير مرغ با شرايط خاص در فرآوردههاي گوشتي، اظهار كرد: هنوز اين تفاهمنامه امضا نشده اما مذاكرات اوليه صورت گرفته كه آن هم در باب خميرمرغ نبوده است. وي افزود: اين مذاكرات درباره استفاده از مرغ قطعهبندي شده مورد تأييد سازمان دامپزشكي و با مهر اين سازمان است كه بتواند در كارخانههاي فرآوردههاي گوشتي استفاده شود كه حداقل من اسم آن را خمير مرغ نميگذارم. رئيس سازمان ملي استاندارد با بيان اينكه بسياري از افراد مرغهاي تكه بندي شده را در منزل خود استفاده ميكنند، ادامه داد: مرغهاي تكهبندي شده فقط گوشت مرغ است كه ما خودمان هم در خانهها از آن استفاده ميكنيم، براي مثال مردمي كه به دلايل مختلف نميخواهند گوشت قرمز مصرف كنند، با گوشت مرغ غذا درست ميكنند.