کد خبر: 742047
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۰
فرمانده نيروي دريايي سپاه:
فرمانده نيروي دريايي سپاه با تأكيد براينكه به خاطر قدرت بازدارندگي انقلاب اسلامي جنگ از دستور كار امريكا خارج شده است، گفت: ماهيت تقابل ايران و امريكا، ماهيت تقابل حق و باطل است.
سردار فدوي، فرمانده نيروي دريايي سپاه طي سخناني در ابتداي جلسه علني ديروز مجلس شوراي اسلامي جنگ را به چهار دوره زماني تقسيم كرد و گفت: در مرحله اول عراق در هجومي نظامي وارد ايران شد، در مرحله دوم با نداي امام خميني مردم به جبهه‌ها آمدند و جلوي پيشروي ارتش عراق را گرفتند. سردار فدوي اظهار داشت: در مرحله سوم برنامه‌ريزي‌ها براي بيرون راندن متجاوزين از كشور آغاز شد و در مرحله چهارم كه سه تا چهار سال ادامه يافت براي اطمينان از عدم تجاوز مجدد عراق عمليات‌هايي آغاز شد. فرمانده نيروي دريايي سپاه گفت: در حالي كه عمليات والفجر ۸ انجام شده بود و گلوي دشمن را در صحنه واقعي مي‌فشرديم، دشمن تلاش كرد در جنگ شهرها و جنگ خليج فارس به ما فشار بياورد. امريكا به عراق اجازه داد در خليج فارس هر چه به ما تعلق داشت را نابود كند اما در مقابل امريكا روبه‌روي ايران در خليج فارس ايستاد.
فدوي در بخش ديگري از سخنان خود با تأكيد بر اينكه ايران اسلامي سال‌هاي طولاني است كه از قدرت بازدارندگي برخوردار است، گفت: امريكا مواظب است كه تيري در حول و حوش خليج فارس شليك نشود زيرا از قدرت بازدارندگي ايران باخبر است. وي تصريح كرد: ماهيت تقابل ايران و امريكا، ماهيت تقابل حق و باطل است و حق و باطل در هيچ شرايطي در كنار هم قرار نمي‌گيرند. وي گفت: باطل اگر بتواند حق را از بين ببرد، به هيچ وجه لحظه‌اي كوتاهي نخواهد كرد اما دولت امريكا به خاطر قدرت بازدارندگي ايران اعلام كرده است تا بعد از سال ۲۰۲۰ جنگي در دستور كار اين دولت قرار ندارد. وي تأكيد كرد: به خاطر قدرت بازدارندگي انقلاب اسلامي جنگ از دستور كار امريكا خارج شده است. سردار فدوي گفت: پاسداران انقلاب اسلامي پاي انقلاب ايستاده‌اند، نه با حرف، بلكه با جان خود و تا زماني كه اين روند ادامه دارد، بازدارندگي ايران نيز ادامه دارد. ‌
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار