کد خبر: 706533
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۰
مصرف سبزی‌های حاوی ویتامین E مانند جوانه گندم می‌تواند در یادگیری فرد موثر واقع شود.

سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه گفت: محصولات دریایی مانند ماهی و میگو به دلیل فسفر زیاد و امگا 3 موجود در آن بر روی حافظه فرد تاثیر می‌گذارد.


وی افزود: مصرف انواع مغزها، مانند پسته، فندق، بادام و گردو می‌تواند  بر روی حافظه فرد تاثیر بگذارد این تاثیر گذاری به دلیل ویتامین‌ها و املاح موجود در آن به وجود می‌آید بدین منظور افراد روی 10 تا 15 عدد پسته، فندق و بادام مصرف کنند همچنین مصرف 3 تا 4 عدد گردو توصیه می‌شود.


این متخصص تغذیه ادامه داد: استفاده از سبزی‌ها و میوه‌ها می‌تواند در حافظه فرد تاثیر بگذارد به خصوص سبزی‌های حاوی ویتامین E و آنتی اکسیدان مانند جوانه گندم، کاهو و فلفل‌های دلمه ای رنگی در این امر موثر واقع می‌شود همچنین افراد به منظور یادگیری بهتر، صبحانه را به طور کامل میل کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار