محمد اسماعیلنیا با بیان اینکه در مسیر محقق شدن اقتصاد مقاومتی باید بدون ضربهپذیری و با یک سرعت پیشرفت بالا حرکت کنیم، گفت: در طرح پایلوت ترشیز به دنبال این هستیم که یکسری الگوها و نمونههای آزمایشی را با توجه به استعداد منطقه عملیاتی و آن را با برند ترشیز در سطح کشور و جهان ارائه کنیم.نماینده مردم ترشیز با تأکید بر اینکه ترشیز باید به ارائه محصولات ارگانیک با کیفیت به یک برند جهانی تبدیل شود، افزود: ما به دنبال ایجاد جرقهای هدفمند و جهانی هستیم که با وجود نیروی انسانی توانمند و مستعد و با بهرهگیری از تحقیقات و پژوهشها بتوانیم ترشیز را جهانی کنیم.
وی تولید سالانه 100 هزار تن انار، 25 هزار تن کشمش و 35 تن زعفران در شهرستانهای کاشمر، خلیلآباد و بردسکن را یک ظرفیت خوب در حوزه کشاورزی دانست و تصریح کرد: باید تلاش کنیم محصولات کشاورزی منطقه که از کیفیت بالایی هم برخوردار هستند با استفاده از توان منطقه با برند و نشانه ترشیز به دنیا صادر کنیم و این یک حرکت دائمی و پویا میشود.
اسماعیلنیا با تاکید بر اینکه دنیا برای محصولات سالم و ارگانیک صف میکشد، خاطرنشان کرد: در بحث تولید کشمش اگر بتوانیم با اندکی تلاش و با استفاده از بستهبندیها محصولی با کیفیت و سالم تولید کنیم شاهد افزایش قیمت 10 هزار تومانی آن به 40 هزار تومان در هر کیلو خواهیم بود.وی با اشاره به اینکه در سایه همدلی و تعامل و انسجام بسترهای لازم برای توسعه و پیشرفت شکل میگیرد، گفت: با انسجام، همدلی و انرژی یکپارچه میتوانیم به مشکلات حمله کنیم و لازمه رسیدن به این مهم دوری از حاشیهسازی و فضاهای محدود است.
نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اهالی خطه ترشیز باید به جهانی شدن ترشیز به عنوان یک آرمان بیندیشند، خاطرنشان کرد: باید همه ما تلاش کنیم تا ترشیز به محل افتخار و استنادسازی کشور تبدیل شود.