باشگاه
خبرنگارن: پیاز، عضو ثابت اکثر غذاها و خورشهای ایرانی است که علاوه بر
طعمدهندگی، خواص فراوانی برای قلب و عروق داشته و خاصیت سمزدایی هم دارد.
دکتر
غلامرضا کردافشاری، متخصص طب سنتی گفت: مصرف پیاز در رژیم غذایی روزانه،
اثرات بسیار مثبت و موثری بر رفع گرفتگی عروق دارد. ضمن این که آسیبهای
عروقی که پیش زمینه بروز آترواسکلروزو گرفتگی عروق در افراد سالم است را
ترمیم میکند.
وی ادامه داد: پیاز خاصیت سمزدایی داشته و
اختلالاتی که در اثر مسمومیت با کادمیوم که در روکش ظروف تفلون، مواد
پلاستیکی و باطریها است و در قسمتهای مختلف بدن مسمومیت ایجاد میکند را
از بین برده و علاوه بر این دارای خواص ضدمیکروبی به صورت خام یا پخته است.
دکتر
گردافشاری ادامه داد: از خواص دیگری که میتوان برای پیاز برشمرد، سنگشکن
بودن، درمانکننده ضعف و بیخوابی است و ضمن این که ترکیب پیاز پخته با
گوشت اشتهاآور و مقوی است.
این متخصص طب سنتی اشاره کرد: از آن
جایی که در کشاورزی از کودهای شیمیایی استفاده میشود، استفاده از انواع
ریزتر پیاز، مواد شیمیایی کمتری داشته و عوارض آن کمتر است.