فارس:
علی حسینی علائم آلرژی و حساسیت را تنگی نفس، گرفتگی بینی به همراه آب
ریزش، عطسه، آبریزش چشم ها، خارش و تورم پوست، قرمزی و خشکی پوست و بروز
جوش است.
وی ادامه داد: برای کاهش آلرژی فصل پاییز توصیه میشود از
غذاهای لطیف و غذاهایی که به راحتی هضم میشوند استفاده کرد چون این غذاها
خون غلیظی تولید نمیکنند در نتیجه فضولات زیادی هم نخواهند داشت.
این
متخصص طب سنتی گفت: بنابراین مصرف گوشت پرندگان، تخم مرغ عسلی و غذاهایی
که به راحتی هضم میشوند برای افرادی که آلرژی دارند توصیه میشود.
حسینی
تصریح کرد: باید از مصرف غذاهای تند و پرادویه حاوی فلفل، زنجبیل یا سیر و
پیاز پرهیز کرد. همچنین میزان مصرف غذاهای چرب و شیرین را نیز بهتر است
محدود کرد زیرا این مواد غذایی زمینه ساز افزایش تولید صفرا و آلرژی است.
وی
تصریح کرد: برای درمان خارش و حساسیتهای پوستی فصل پاییز می توان از
جوششیرین، روغن نارگیل و آب لیمو استفاده کرد چون این مواد التهاب و خارش
را کاهش میدهند و خاصیت ضد ویروسی و ضد قارچی دارند.
وی ادامه داد: مصرف نعنای تازه نیز بسیار توصیه میشود چرا که در کاهش میزان خارش و درد ناشی از بروز کهیر بسیار موثر است.
این
متخصص طب سنتی تصریح کرد: مصرف آلوئهورا و استفاده از ژل این گیاه نیز در
بهبود خارشها موثر است و همچنین استفاده از جوششیرین برای رفع خارش
پوستی توصیه میشود که با کمی آب باید مخلوط و روی پوست مالیده شود.
حسینی
گفت: به طور کلی برای رفع خارش و آلرژی باید یبوست از بین برود که مصرف
موادی مانند خاکشیر، آلو، تمر هندی و مصرف برخی میوهها بر اساس مزاج هر
فرد مناسب است.