حسین چمنی گفت: شیر مهمترین بخش سبد غذایی مردم بوده و در کشور ما نقش تعیینکننده از لحاظ اقتصادی و شاخص سلامت دارد.
مشاور مدیرعامل صنایع شیر ایران افزود: این روزها وقایع غریبی پیرامون مسئله شیر اتفاق افتاده که عوارضی نیز بر جای گذاشته است.
مشاور مدیرعامل صنایع شیر ایران در مراسم بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران که در گرگان برگزار شد، تصریح کرد: ویژگی های شیر مانند از بین بردن آلزایمر، غذای کامل بودن، واکسن و دارو سبب شده تا این فرآورده به عنوان یک غذای بدون جایگزین باشد.
چمنی همچنین بیان داشت: میزان مورد نیاز بدن به شیر به صورت متوسط یکهزار و 200 تا یکهزار و 500 میلیگرم بوده که کلسیم بدن را تامین میکند.
وی ادامه داد: تولید شیرخام کشور به آمار وزارت جهاد کشاورزی 8 میلیون تن در سال بوده و گردش مالی شیرخام 24 هزار میلیارد تومان است.