کد خبر: 642435
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۲
محققان با انجام آزمایش‌هایی متوجه شدند چند ماده غذایی اثر محافظتی در برابر تخریب مفاصل دارند.

 
مطالعه‌ای در دانشگاه لندن بر روی هزاران خانم سالم بین سنین 46 تا 77 ساله صورت گرفت، از آنها آزمایشاتی برای شناسایی نشانه‌هایی از آرتروز گرفته شد، شرکت‌کنندگان اطلاعات مربوط به عادات غذا خوردن خود را که مورد نیاز بود در اختیار محققان گذاشتند، بعد از آن از دست‌ها، زانوها و لگن آنها عکس گرفته شد، نتیجه این آزمایش در مجله BMC اختلالات اسکلتی عضلانی چاپ شد؛ این آزمایشات نشان داد که زنانی که سبزیجات بیشتری مصرف کرده‌اند کمتر آرتروز داشتند به ویژه آنهایی که سیر، پیاز، موسیر و تره فرنگی به مقدار زیادی مصرف کرده بودند.

محققان برای بهتر متوجه شدن آزمایش‌های دیگری نیز انجام دادند و دریافتند که «آلیسین» موجود در این مواد غذایی نشان می‌دهد ضد التهاب‌اند و یک اثر محافظتی در برابر تخریب مفاصل دارند.

در واقع این روش ساده و پیشگرانه خدمت زیادی به سلامتی می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار