کد خبر: 642400
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۹
یک کارشناس تغذیه گفت: روغن زیتون یکی از بهترین انواع روغن جهت پخت و پز و تهیه سالاد است.

نیلوفر حیدری کارشناس تغذیه، با اشاره به انواع روغن زیتون شامل روغن زیتون طبیعی یا بکر، روغن زیتون تصفیه شده و روغن زیتون مخلوط (خام و تصفیه شده)، اظهار کرد: از نظر ارزش تغذیه‌ای به ترتیب روغن زیتون بکر، مخلوط و تصفیه شده اولویت بندی شده‌اند.

وی گفت: روغن زیتون "بکر" به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان‌های طبیعی مانند ویتامین E ، بتاکاروتن و نیز مقادیر بالای اسید چرب ضروری دارای ارزش تغذیه‌ای فراوانی بوده و باید در برنامه غذایی گنجانده شود.

وی افزود: دمای مناسب برای نگهداری روغن زیتون 20 تا 25 درجه سانتیگراد بالای صفر است، بنابراین نیازی نیست روغن زیتون در یخچال نگهداری شود.

حیدری گفت: از روغن زیتون با شرایط دمایی پایین (شعله کم گاز) برای سرخ کردن سطحی به مدت کوتاه و فقط یک بار می توان استفاده کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار