کد خبر: 641948
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۱
چندی است افزایش جمعیت در دستور کار قرار گرفته و بسیاری از افراد تصمیم به ازدیاد جمعیت خانواده گرفته‌اند، اما نکته‌ای که قابل توجه است رعایت نکاتی در مورد سن بارداری است

چندی است افزایش جمعیت در دستور کار قرار گرفته و بسیاری از افراد تصمیم به ازدیاد جمعیت خانواده گرفته‌اند، اما نکته‌ای که قابل توجه است رعایت نکاتی در مورد سن بارداری است باید پیش از اقدام به بارداری مورد توجه قرار گیرد که در گفت‌وگو با متخصص زنان و زایمان بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر به برخی از نکات آن پرداختیم.

متخصص زنان و زایمان بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بوشهر گفت: بارداری در سنین بالای 35 سال و زیر 19 سال اغلب با عوارضی همراه است که هم جنین و هم مادر را با خطر مواجه می‌کند.

دکتر زهرا شمالی بارداری در سنین بالای 35 سال را نیز پرمخاطره دانست و گفت: اختلالات ژنتیکی و کروموزومی در این بارداری‌ها افزایش پیدا می‌کند به‌خصوص در سنین بالای 40 سال به صورت تصاعدی افزایش می‌یابد.

شمالی اظهار داشت: احتمال بروز فشار خون، قند خون، مسمومیت حاملگی، دوقلو زایی، افزایش یا کاهش بیش از حد وزن جنین، زایمان سخت، افزایش فیبروم  که ممکن است میزان سقط را بیشتر کند، بارداری خارج از رحم و مرگ داخل رحمی از عوارض بارداری در سنین بالای 35 سال است.

وی بیان کرد: بسیاری از بارداری‌هایی که در سنین پایین صورت می‌گیرد اغلب به صورت ناخواسته بوده و اغلب آزمایش‌های قبل از بارداری نیز انجام نشده است.

متخصص زنان و زایمان بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر داشت: خانم‌هایی که در سنین زیر 19 سال باردار می‌شوند با توجه به اینکه رشد جسمی آنها به حد کافی نرسیده و بدن آنها آمادگی بارداری را ندارد دچار مشکلاتی می‌شوند.

این پزشک متخصص افزود: از دیگر عوارض بارداری در سنین پایین می‌توان به احتمال کم خونی مادر، زایمان زودرس، مرگ جنین به دلیل وزن کم و احتمال مرگ نوزاد پس از تولد اشاره کرد.

وی بیان کرد: مرگ و میر مادران در سنین زیر 19 سال و بالای 35 سال به دلیل افزایش عوارضی چون فشار خون و مسمومیت‌های حاملگی بیشتر است.

به خانواده‌ها توصیه می‌شود برای داشتن بارداری ایمن و زایمان طبیعی و داشتن فرزندی سالم، پیش از اقدام به بارداری با متخصصین مشورت شود تا با انجام معاینات و آزمایشهای لازم، سلامت جسمانی مادر برای طی این مرحله مهم از زندگی بیشتر مورد اهمیت قرار گیرد و مشکلاتی مانند سقط جنین، مرگ مادر در حین زایمان و مرگ مادر باردار به وجود نیاید.

منبع: فارس
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
محبوبه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۲
0
2
سلام خانوما من در 41 سالگی برای بار دوم ناگهانی باردارشدم درسته شاکر پروردگار متعالم هستم فقط این درد سمت چپم تیر میکشه و کمرم درد داره خیلی میترسم . البته فشارم خیلی پایینه اصلان تهوع ندارم و خیلی اشتهام بازتر شده.خواهش میکنم منو راهنمایی کنید خطرناک نباشه .فقط خدا منو بچه امو سلامت نگهداره. همه مادرهای باردارو سالم فارغ کنه منم بین اونا .آخه بچه اول من خیلی نگرانه. میگه مامان تو سنت زیاده.
فریبا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
0
3
من ۴۰ سالگی ازدواج کردم ۴۵ سالگی بچه دار شدم الان ۵۰ سالمه الحمدلله یک جفت دوقلوی سالم و سرحال دارم!!! هیچ مشکل خاصی هم نبود! بیخود دکترا شلوغش میکنن!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
الهي عاقبت بخير بشن
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۳
براي منم دعا كن چهل سالمه
مهسا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
0
3
باسلام توکلت به خدا با شه منم سن چهل سالگی باردارم خیلی نگرانم آخه من تومور مغزی داشتم چندسال پبش جراحی شدم چهارساله قرص لاموترژن می خورم .ازنگرانی شب روز ندارم نمیدونم چیکارکنم
نصیبه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
0
التماس دعا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار