کد خبر: 640954
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۱
حضرت آیت‌الله نوری‌همدانی:
یکی از مراجع تقلید با بیان این‌که نباید از کسانی که از زمان پرداخت دین ایشان گذشته است دیرکرد دریافت شود، گفت: دریافت دیرکرد «ربا» است و برای ادای این دین بانک‌ها باید از دستگاه حکومتی مدد بگیرند.
جوان آنلاين: آیت‌الله حسین نوری‌همدانی امروز در دیدار جمعی از مسئولان صندوق قرض‌الحسنه کریمه اهل‌بیت، دین اسلام را یک دین کامل معرفی کرد که در همه موضوعات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی صاحب نظر است.

وی با اشاره به ورود دین و مسائل دینی در اسلام به مسائل اقتصادی ادامه داد: دین اسلام اقتصادی را سالم می‌داند که ایستا و ثابت نباشد و همواره مانند خون که در بدن انسان گردش می‌کند تا همه اعضای بدن را به نحو مطلوب تغذیه دهد؛ اقتصاد باید نیز در گردش باشد تا همه در جامعه بتوانند از آن بهره‌مند شوند.

این مرجع تقلید تصریح کرد: همانگونه که عدم حرکت ثانیه‌ای خون در بدن مرگ انسان را به دنبال دارد ایستا و ثابت بودن سرمایه‌های اقتصادی نیز جامعه را با رکود و مرگ مواجه می‌کند.

آیت‌الله نوری‌همدانی با اشاره به تفسیر آیه 24 سوره توبه گفت: کسانی که نسبت به اندوختن مال و جمع‌آوری ثروت در دنیا اهتمام داشته باشند به عذاب‌های دردناکی در آخرت دچار می‌شوند.

وی شناخت آخرت از روی تفاسیر آیات قرآن و درک آن را از مهم‌ترین روش‌های شناخت دانست و ادامه داد: با پیشرفت جامعه و به روز شدن امکانات و تکنولوژی‌ها می‌توان به درک مفاهیمی که در قرآن به آن اشاره شده است، رسید.

آیت‌الله نوری‌همدانی تصریح کرد: سخنرانی‌ از طریق ویدیو کنفرانس، مشاهده اتفاقات کهکشانی از طریق ماهواره و ... از جمله امکاناتی است که بشر امروز با پیشرفته‌تر شدن جوامع با آن روبه‌رو است پس نمی‌توان دیدن اعمال را به صورت تصویری در آخرت تکذیب کرد که این مسئله خود نشان از همان مسئله‌ای است که خداوند در قرآن از یاد کرده است.

وی با اشاره به نام‌گذاری امسال با عنوان «سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» از سوی رهبر انقلاب عنوان کرد: مهم‌ترین دغدغه رهبری سامان بخشیدن به مسائل اقتصادی در کشور است که باید به صورت جدی به آن توجه کرد.

این مدرس حوزه تاکید کرد: احتیاجات مردم باید به سه دسته فقهی، فرهنگی و اقتصادی تقسیم شود تا بتوانیم با تجمیع آن به اقتصاد مقاومتی که مورد نظر رهبر معظم انقلاب است جامه عمل بپوشانیم.

آیت‌الله نوری‌همدانی بانک‌ها را قدرت مهم اقتصادی در همه جوامع دانست و گفت: اگر با فکر و فرهنگ صحیح در بانکداری گام برداشته شود کشور در زمینه اقتصادی پیشرفت خواهد کرد.

وی به راه انداختن چرخه تولید را بسیار مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: در صورتی که تولید کشور افزایش یابد و بتوانیم مواد مورد احتیاج زندگی را خودمان در کشور تولید کنیم توانسته‌ایم در زمینه اقتصاد موفق باشیم.

این مرجع تقلید تاکید کرد: بانک‌ها نباید محل ثروت‌اندوزی ثروتمندان شود بلکه باید وسیله‌ای برای اشتغالزایی بیکاران و محرومیت‌زدایی از جامعه باشد تا بتوانیم اسلام ناب محمدی را در بانکداری اجرا کنیم.

آیت‌الله نوری‌همدانی قصد و نیت را مهم‌ترین مسئله در تجارت دانست و ادامه داد: خدا به نیت انسان‌ها توجه می‌کند و اگر کسی برای خدمت به مردم گام بردارد به او موفقیت روز افزون عطا می‌کند.

وی عنوان کرد: در صورتی که اقتصاد خود را قوی کنیم مملکتی آبادتر و قوی‌تر خواهیم داشت و دشمن کمتر به خود اجازه می‌دهد درباره مسائل کشور افکار پلید داشته باشد.

استاد حوزه علمیه اقتصاد غرب را اقتصادی سوسیالیستی دانست و گفت: در بانک‌های اروپایی سود کلان محاسبه می‌شود به همین دلیل فقرا در این جامعه فقیرتر و ثروتمندان ثروتمندتر می‌شوند.

آیت‌الله نوری‌همدانی عنوان کرد: بیشتر اعتراضات که در کشورهای دنیا امروز شاهد آن هستیم به دلیل مشکلات اقتصادی ناشی از بانکداری غلط است.

وی گفت: از نظر فقهی ربا به هر شکل حرام است و به همین دلیل خداوند در هفت قسمت از قرآن کریم به ربا و مسائل پیرامونی آن توجه کرده است.

این مرجع تقلید با بیان این‌که نباید در بانک‌ها هزینه دیرکرد دریافت شود، تصریح کرد: در صورتی که زمان دین اشخاص به پایان رسید نباید از ایشان دیرکرد دریافت شود بلکه باید از طریق دستگاه حکومتی ایشان را به ادای دین وادار کرد.

وی اظهار کرد: زمانی که اقتصاد به خوبی نتواند در یک جامعه فعال باشد شرایط را برای سودجویی و افزایش شدن قیمت‌ها فراهم می‌کند به همین دلیل قیمت اجناس بدون نظارت به صورت صعودی بالا می‌رود.

آیت‌الله نوری‌همدانی با اشاره به تلاش‌های دولت برای برطرف کردن گرانی در جامعه خاطرنشان کرد: بانک‌ها باید با همکاری یکدیگر و فراهم کردن امکانات لازم دولت را برای شکستن گرانی همراهی کنند.


منبع: فارس
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
-
|
۱۹:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۵
0
2
سود وامها شده 28 درصد اين از گرفت ديركرد كه بد تره
امیر
|
CANADA
|
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۵
0
2
" استاد حوزه علمیه اقتصاد غرب را اقتصادی سوسیالیستی دانست و گفت: در بانک‌های اروپایی سود کلان محاسبه می‌شود "
در صورتیکه استاد اشتباه میکنند و اینطور نیست و بانکهای غربی به سپرده ها تقریبا سودی نمیدهند و وامهایشون خیلی ارزون تر از ایران است .
ناشناس
|
-
|
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۵
0
1
میتونن جریمه های دیگه ای بکنند مثلا وام های بعدی رو دیر تر بدن به طرف
حسن
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
0
3
باسمه تعالی سلام برشما بنظر بیشتر اعمال بانکی و سودهای ثابت 15تا30درصدی بانکها وقد برافراشتن ناگهانی ساختمان مجلل و سودهای کلان سهامداران آن بانکها نشان از قریب به یقین بودن معاملات ربوی انهاست و ربا بر انها صادقست. باسپاس
ali
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
0
2
دربافت جريمه رانندگي که سود 100% دارد. چرا به اين اشاره نميکنيد؟
ناشناس
|
ROMANIA
|
۲۳:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
0
3
البته باید از وامهای میلیاردی که به افراد خاصی پرداخت شده و دیرکرد هم دارند دریافت شود و استثنای این فتوا شود چون حتما" این فتوا برای وامهای کم و زیر صد میلیون است نه برای آن از ما بهتران؟! که رقمهای بالایی هم بدهکارند و منتظر چنین احکامی!
محمود
|
UNITED STATES
|
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
0
3
باسلام بنده درسال 84ازشرکت لیزینگ خودروکارکه متعلق به ایران خودرومیباشد45میلیون وام برای کامیون به اسم فریب دهنده اجاره به شرط تملیک که خودیک حقه ی گول زدن شرع میباشد گرفتم که کل قرارداد یک طرفه وبه نفع لیزینگ است که باهمان ربادهنده بازار هیچ فرقی نمیکندفقط کلاه شرعی سرمردم میگذارندوچون اقساط ان سنگین بودازطرفی هم باربری هاکمسیون 9درصدرانزدیک به 40درصدمیگیرند(مافیا)وباتورم روزبروزوتحریم وواژگون شدن کامیون اقساط ان عقب افتاد ازطرفی هم شرکت پیگیری نکرد چون میدانست شامل جریمه میشود به نفعشان میباشد ولی اگر میدانستند که قانونی هست که جلودیرکرد این فعل حرام رامیگیرد درهمان سال اول پیگیری میکردندراننده هم به هرشکلی بود زیربدهی سنگین نمیرفت دراصل لیزینگ مقصرهست که به حساب دنبال اجاره اش نیامده هرکسی چیزی رااجاره میدهدهرماه دنبال اجاره اش میاید .نه اینکه میگذارد بعداز8سال دنبال طلبش بیاید .وام حدود30درصد حساب شده رسال بنده درسال 91اصل پول باسود75میلیون پرداخت نمودم پس از تسویه حساب 84میلیون دیگرجریمه شدم که باماهی حدود3700000تومان بدهم که اکنون برای پرداخت ان درطول عمرم روبه ربا اوردم که به شرکت بدهم.وچقدرباید بیگاری بکشیم درحکومتی که اسلامی است ایاواقعااینها مردم را.... خوشبین میکنند؟مملکتی شیعه هست باید تابع فتوای مراجع باشندچطورهست که این فعل حرام که کناه ان ............کعبه میباشدعلانارواج دارد.یک راننده بیابون ببینید باچه زجری شبانه روز دورازخانواده باصدهامشکل دیگر پول دربیاوردبه این شرکتها بدهدانهاهم خیلی راحت درتهران کنارخانواده بدون زحمت این پول رامصرف کنند.کمسیون اصل 90لطفا تمام پروندندهای خودروکار رابررسی کنیدسرتان سوت میکشد اموال انرادرسایت بررسی نمایید .یک فسادمالی دیگری کشف میکنید.اموالش مشخص نیست دست کیست اکنون مسئولان مراجع محترم درقبال این جریمه های امثال بنده مسئول هستند تاحق مارابرگردانند.یقینادراینده به نفع اقتصاد مقاومتی میباشد این جوروام دادن ها همان رباورباورباورباورباوربامیباشدکه دیگران بدون زحمت ازدسترنج دیگران سود میبرندتمام وامهارالطفابررسی کنیدببینیدکدامشان بانکهایالیزینگهاضررکرده اندمگرحتمابایداشراردربیابانهاباشندکه راهزنی کنندوبه زورازمردم پول بگیرند؟به هرکدام ازاین افراد که جریمه میگیرندبگوییدبرودیکجفت لاستیک کامیون بخر تامتوجه شوند که چند باید بدهندهروقت وام دهنده درنفع وضررشریک بود انوقت اقتصاددرست میشودبنده ازمراجع محترم تقاضادارم که ازطریق اصل90مساله ماپیگیری شود چون رانندگان پراکنده اندچون بهترین گزینه ای که حق مارامیتواندبگیرد مراجع محترم میباشد .چو سخنشان خریدار دارد ولی هرچه مابخواهیم فریاد بزنیم کسی اهمیت نمیدهد.بااحترام محمود
فاطمه چراغی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
0
0
بانک ها از ربا هم گذشته اند سود جریمه دیرکرد را نیز از مشتریان دریلفت میکنند 100% سود میگیرند بانک رفاه کارگران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار