کد خبر: 639571
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۳
اغلب افراد فکر می‌کنند به مرور زمان و با پیر شدن حافظه آنها ضعیف می‌شود در حالی که مصرف غذاهایی مانند ماهی، عسل، انواع سبزیجات و غذاهایی حاوی ویتامین B می‌تواند حافظه را تقویت کند.

  وحید عرفانی متخصص تغذیه در پاسخ به اینکه چگونه می‌توان با مصرف غذاهای مفید حافظه را تقویت کرد، اظهار داشت: تأثیر تغذیه در عملکرد تمامی اندام‌های بدن از جمله مغز به اثبات رسیده است؛ پژوهشگران روی تأثیر غذاهای مختلف بر عملکرد مغز تحقیقات زیادی انجام داده‌اند که مهمترین آن تأثیر ماهی و روغن‌ ماهی بر حافظه استعداد و موفقیت ذهنی به اثبات رسیده است.

وی با اشاره به اینکه افرادی که ماهی به مقدار زیاد مصرف می‌کنند کمتر در معرض ابتلا به فشارهای عصبی از دست‌دادن تمرکز و کم شدن حافظه قرار می‌گیرند، افزود: چربی امگا 3 موجود در ماهی التهاب مغز را کاهش می‌دهد و از آن محافظت می‌کند؛ در عین حال برای رشد مناسب مغز در کودکان ضروری است.

وی به نقش میوه و سبزی‌ها در عملکرد مغز و حافظه اشاره کرد و ادامه داد: از آنجایی که میوه و سبزی‌ها سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌ها هستند علاوه بر اینکه از پیری زودرس از جمله پیری مغز پیشگیری می‌کنند تا 11 درصد احتمال بروز سکته را نیز پایین می‌آورند.

وی گفت: تحقیقات نشان داده زغال اخته و انگور توانایی ارتباط سلول‌های مغزی را با یکدیگر بالا می‌برد و اسفناج و توت‌فرنگی از روال زودهنگام مغز که با کهولت سن بوجود می‌آید را پیشگیری می‌کند.

این متخصص تغذیه توصیه کرد تا میوه‌هایی چون انگور قرمز، پرتقال، گیلاس، کیوی، موز، سیب، زردآلو، هلو، گلابی، خیار، ذغال‌اخته را با توجه به فصلی که این میوه‌ها وجود دارند در زنجیره‌ غذایی قرار دهیم؛ همچنین سبزی‌هایی مانند کاهو، جوانه گندم، اسفناج خام، کدو و بادمجان، سیر، فلفل قرمز، پیاز و ذرت را نیز به روش‌های مختلف مانند تهیه سالاد یا تهیه سوپ مصرف کنیم.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار