کد خبر: 639389
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸
با نمک و افزودنی‌هایی که به آجیل هنگام تفت دادن اضافه می‌کنند شاید به ظاهر مشکلات برطرف شود اما در واقع این مشکلات در آجیل باقی می‌ماند و ایجاد سرطان می‌کند.
با نمک و افزودنی‌هایی که به آجیل هنگام تفت دادن اضافه می‌کنند شاید به ظاهر مشکلات برطرف شود اما در واقع این مشکلات در آجیل باقی می‌ماند و ایجاد سرطان می‌کند.
مجید حقی متخصص تغذیه گفت: در تشخیص آجیل مرغوب و جدا کردن آن از یک آجیل غیر‌سالم چند مشکل وجود دارد. در آجیل‌های غیر‌سالم ماده‌ای به نام "آفلاتوکیسن" وجود دارد که نوعی آلودگی قارچی است و با چشم دیده نمی‌شود و در آینده می‌تواند فرد را دچار مشکل کند.

حقی افزود: با نمک و افزودنی‌هایی که به آجیل هنگام تفت دادن اضافه می‌کنند شاید به ظاهر مشکلات برطرف شود اما در واقع این مشکلات در آجیل باقی می‌ماند و ایجاد سرطان می‌کند. بهتر است افراد از آجیل‌های بسته‌بندی شده خریداری کنند که تاریخ تولید و انقضاء بر روی بسته درج شده است.

این کارشناس ارشد تغذیه گفت: متأسفانه در آجیل‌ها به جای رنگ غذا از رنگ‌های صنعتی استفاده می‌کنند باید در نگهداری آجیل دقت کرد تا در محیط خشک نگهداری شوند و در یخچال نگهداری نشوند چون محیط یخچال که کمی رطوبت داشته باشد کمک به رشد قارچ در آجیل می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار