پس از ۵۰ سال برای اولین بار روز جمعه ۱۶ شهریور ماه سالگرد درگذشت جلال آل احمد در منزلش (خانه موزه سیمین و جلال) برگزار می‌شود.
نگاهی به تازه‌ترین تحولات عرصه ادبیات و نشر
با اینکه وضعیت بازار نشر و کتاب و همینطور مطالعه در کشورمان از آمار‌های خوبی حکایت نمی‌کند ولی خوشبختانه عرصه تولید کتاب همچنان در حال نفس کشیدن است.
نشست نقد و بررسی «فرشته‌ها هم عاشق ‌می‌شوند»
نشست نقد رمان «فرشته‌ها هم عاشق می‌شوند»، با حضور نعیمه اسلاملو، نویسندۀ اثر؛ سارا عرفانی، نویسنده و منتقد؛ حجت‌الاسلام درانی، کارشناس مذهبی و جمعی از علاقه‌مندان به کتاب و کتاب‌خوانی در فرهنگسرای تهران برگزار شد.
نگاهی به تازه‌های حوزه نشر و کتاب در هفته جاری
در گزارش پیش رو برخی از آخرین تازه‌های حوزه نشر و کتاب و نیز اخبار این حوزه را مرور می‌کنیم. تکمیل سه‌گانه سعید زیباکلام، چگونگی تدوین کتاب زندگی و زمانه شهید بهشتی، رونمایی از کتاب خاطرات شفاهی حاج‌حسین یکتا، انتشار کتابی درباره محمدعلی جناح و آغاز فروش اینترنتی کتاب‌های روایت فتح از این جمله‌اند.
کتاب "روزی که آمدی" براساس زندگینامه و خاطرات شهید علی‌اکبر صابری از شهیدان عملیات کربلای 4 به همت سیده فاطمه حسینی به نگارش در آمده است.
جوا آودیج نویسنده بوسنیایی:
«لبخند من انتقام من است» یکی از سه کتابی بود که امسال انتشارات کتابستان درباره جنگ بوسنی منتشر کرد. کتابی که خانم جِوا آودیچ آن را نوشت و به روایت خاطرات و احساسات خود از ماجرای سربنیتسا در زمانی که تنها 9‌سال داشت پرداخت.
نگاهی به کتاب «پزشک پرواز» خاطرات پزشک رزمنده «محمدتقی خرسندی»
کتاب پزشک پرواز روند بسیار تند و پراکنده‌ای دارد. تقریبا به سختی می‌توان دریافت خاطره‌ای را که راوی تعریف می‌کند مربوط به چه برهه‌ای از زمان است.
چرا صاحب «یک عاشقانه‌ی آرام» ماندگار است؟
قلب، میهمان‌خانه نیست که آدم‌ها بیایند دو سه ساعت یا دو سه روز توی آن بمانند و بعد بروند. قلب، لانه گنجشک نیست که در بهار ساخته بشود و در پاییز باد آن را با خودش ببرد. قلب؟ راستش نمی‌دانم چیست اما این را می‌دانم که فقط جای آدم‌های خیلی خوب است!
بررسی شگفتی‌های کلام درنهج‌البلاغه
کتاب نهج‌البلاغه علاوه بر این‌که یک کتاب مرجع دینی و اعتقادی است، اثری است که در حوزه‌های مختلف علوم انسانی از جمله ادبیات و جامعه‌شناسی قابلیت پژوهش، بررسی و تعمق دارد.
گفت‌وگو با روحانی جوانی که زندگی‌اش را با کودکان مناطق محروم می‌گذراند
قرآن می‌فرماید که پیامبر قصه بگو تا مردم ترغیب به فکر کردن شوند، قصه یک ابزار برای فکر کردن است. پیامبر قصه می‌گوید و قرآن هم پر از قصه است. قصه‌گویی یک سنت دینی است و من طلبه برای نخستین بار این کار را انجام نداده‌ام. این موضوع بوده است.
۱